Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Renard stopt interview na 23 seconden: 'Kijk naar Pepe, dat zegt alles'

Laatste update:

"Ik feliciteer de fans en alle spelers, ze waren geweldig. Maar als je de corner ziet, die nummer drie. Dat zegt alles…", aldus Renard, die het interview na 23 seconden afbrak en naar de spelerstunnel vertrok. Op de persconferentie kwam de 49-jarige Fransman op het moment terug: "Kijk naar de nummer drie in de Portugese defensie…"

"Ik hoop dat jullie de openhartigheid hebben om de waarheid op te schrijven. Maar ik zeg er liever niets meer over, want als ik iets zeg, dan word ik bestraft en we zijn al genoeg bestraft door dat moment." Renard was wel 'trots' op zijn spelersgroep: "We hebben ons na twintig jaar gekwalificeerd voor het WK en hebben laten zien dat we kunnen voetballen."

"In dit stadion in Moskou voelde het bovendien alsof we in Casablanca speelden. Dat hielp ons enorm." Cristiano Ronaldo was tevreden met de zege, maar niet over het spel van zijn team: "We moeten ons verbeteren. We zijn er bijna (in de knock-outfase, red.) en gaan proberen om eerste te worden in de poule. We wisten dat we uitgeschakeld konden worden als we zouden verliezen. Marokko was sterk. Maar toen scoorde ik en dat was geweldig."

-
Had Marokko een strafschop moeten krijgen?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
23
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
1
De Gelderlander weet waar nieuwe Vitesse-eigenaar mogelijk vandaan komt
25
Ajax rondt komst van nieuwe keeper met status van toptalent af
10
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
19
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties