Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Renato Tapia startte slap, maar dat weet je toch bij Tapia?'

Laatste update:

De icoon van Feyenoord schrijft in zijn column voor het Algemeen Dagblad 'elke vorm van logica' te missen: "Nu stond Renato Tapia weer op het middenveld. Terwijl hij, op zijn midweekse invalbeurt tegen Willem II na, alleen nog als verdediger was gebruikt. Zijn eerste twee ballen leverde hij in Breda achteloos in en dan hoor ik Giovanni van Bronckhorst na afloop zeggen dat Feyenoord te slap startte. Dat weet je toch bij Tapia?"

Brad Jones krijgt een gele kaart en een penalty tegen na DEZE actie op Sadiq Umar, die zich wel heel erg aanstelt!

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 3 maart 2018

"En Robin van Persie? Die laten ze in De Kuip nog net niet met een pak van schuimrubber rondlopen. Als hem maar niets overkomt. Een langetermijnproject met iemand die begin volgend seizoen 35 jaar is. Maar weet je wat ik het allerergste vond? Dat gejubel omdat Jens Toornstra voor het eerst in twee jaar in een uitwedstrijd scoorde. Mag het verdorie een keer?" Feyenoord staat door de nederlaag tegen NAC met 42 punten op de vijfde plaats.

Tapia was in het Rat Verlegh Stadion overigens goed voor meer schoten (7), passes (88), balcontacten (109), duels (18) en balheroveringen (12) dan iedere andere speler van Feyenoord. Collega Toornstra maakte zijn eerste uitgoal in de Eredivisie sinds 7 februari 2016, toen hij tegen Ajax tot scoren kwam in de Johan Cruijff ArenA (2-1 verlies). Tussen die twee treffers door loste hij 56 schoten in uitduels zonder resultaat.

Ben jij het met Willem van Hanegem eens?

Meer nieuws

Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
0
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
0
Dumfries reageert via Instagram op veelbesproken actie tijdens kampioensfeest
6
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
17
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties