Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rensch verklaart zijn tranen: 'Ik ben blij, maar tegelijkertijd heel verdrietig'

Laatste update:

Rensch zorgde voor de 3-0 door te profiteren van een steekbal van Antony en vervolgens van dichtbij de verre hoek te vinden. "Ik was natuurlijk heel blij, maar aan de andere kant ook heel verdrietig. Gisteren is mijn oom begraven, daar was ik bij. Deze goal was ook voor hem", zo verklaart de vleugelverdediger, die een kans in de basis kreeg door de afwezigheid van de geblesseerde Noussair Mazraoui. "Ik zag wel een beetje aankomen dat ik dit seizoen minder zou gaan spelen", aldus Rensch. "Wat ik daarmee bedoel: ik ben niet de enige rechtsback, hier bij Ajax. Nous is er natuurlijk ook en er is altijd een strijd."

Waar Rensch vorig seizoen mede door het veelvuldige blessureleed van Mazraoui regelmatig speelde, kent de jongeling nu een moeilijke voetbaljaargang. "Je bent nooit zeker van je basisplaats, dus daar probeer je voor te vechten. Ik ging van de Keuken Kampioen Divisie naar het Nederlands elftal en de Champions League", zo doelt hij mede op zijn vele optredens bij Jong Ajax. Tegelijkertijd werd Rensch dit najaar wel twee keer uitgenodigd voor Oranje. "Dat is best wel lastig, ik denk ook dat jullie dat best wel zagen aan mijn spel."

"Het was eerlijk gezegd wel moeilijk om mijn hoofd erbij te houden, vooral in het begin (van het seizoen, red.)", geeft Rensch toe. "Ik probeer mijn bijdrage te leveren als ik erin kom. In het begin was het lastig, maar ik hoop dat ik mijn draai nu weer een beetje gevonden heb", aldus de back, die daarmee lijkt aan te geven tevreden te zijn over zijn spel tegen Fortuna. In de studio van ESPN noemt Pierre van Hooijdonk de uitspraken van Rensch 'realistisch'. "De concurrentie bij Ajax is wel even wat anders", weet Van Hooijdonk. "David Neres, Nicolás Tagliafico en Davy Klaassen zitten op de bank bij Ajax. Dan zou ik als Rensch nog wel even mijn mond houden. Dit is wat het is op dit moment bij Ajax. Je moet een beetje geduld hebben."

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
2
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
15
PSV-speler wekt interesse van Europese clubs; vraagprijs bedraagt 20 miljoen
5
Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
1
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties