Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rentree Merih Demiral valt in het water; Immobile claimt legendarisch record

Laatste update:

Juventus - AS Roma 1-3
Bij Juventus was het vizier reeds gericht op het Champions League-duel van volgende week met Olympique Lyon, want behalve De Ligt ontbraken ook onder anderen Cristiano Ronaldo en Paulo Dybala in de wedstrijdselectie van Maurizio Sarri. Gonzalo Higuaín kreeg daardoor zijn kans in de punt van de aanval en hij bewees al na vijf minuten voetballen zijn waarde. De Argentijnse veteraan reageerde in de doelmond attent nadat Adrien Rabiot een hoekschop had verlengd: 1-0. AS Roma had echter niet lang nodig om te antwoorden, want een rake kopbal van Nikola Kalinic betekende in de 23ste minuut alweer de gelijkmaker.

Het elftal van trainer Paulo Fonseca pakte door en wist de wedstrijd nog in de eerste helft volledig te kantelen. Riccardo Calafiori verdiende op slag van rust een strafschop, waarna Diego Perotti Wojciech Szczesny vanaf elf meter de baas was: 1-2. Kort na de onderbreking wist AS Roma verder weg te lopen van Juventus. Nicolò Zaniolo had een prachtige steekpass in huis op Perotti, waarna de spelmaker oog in oog met Szczesny koelbloedig afrondde. Vlak daarvoor had Demiral overigens als invaller zijn rentree gemaakt bij Juventus, nadat de Turkse verdediger in januari een ernstige knieblessure had opgelopen.

Napoli - Lazio 3-1
Doordat Ronaldo niet van de partij was bij Juventus, wist Immobile op voorhand al dat hij het seizoen zou afsluiten als topscorer van de Serie A. De dertigjarige spits van Lazio maakte tegen Napoli echter nog jacht op het Serie A-record van Higuaín, die in het seizoen 2015/2016 36 doelpunten maakte namens Napoli, meer dan welke speler dan ook ooit in één voetbaljaargang in de Serie A. Immobile had niet lang nodig om het record van Higuaín te evenaren, want hij wist het net al na 22 minuten te vinden op aangeven van Adam Marusic.

Het betekende de 1-1 in de wedstrijd, want Fabián Ruiz had Napoli in de negende minuut aan de leiding gebracht. De Spaanse middenvelder werd op ongeveer twintig meter van het doel vrijgespeeld door Dries Mertens, waarna hij bijna uit stand zeer fraai de bovenhoek vond. Mertens was ook belangrijk bij de 2-1, kort na rust. De Belg werd in de zestien gevloerd door Marco Parolo, waarna de strafschop die volgde werd benut door Lorenzo Insigne. Matteo Politano bepaalde in blessuretijd de eindstand, na weer een assist van Mertens.

-

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
13
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
58
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties