Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Rentree Ronaldo is door komst Falcao en Di María realistischer geworden'

Laatste update:

Neville speelde bij United samen met Ronaldo, die nu begonnen is aan zijn zesde seizoen bij Real. "Vorig jaar waren er al geruchten over een terugkeer en nu wordt er gezegd dat Ronaldo niet tevreden zou zijn over het transferbeleid van Real", zegt Neville, tegenwoordig werkzaam als analist voor Sky Sports. "Vorig seizoen won Real natuurlijk de Champions League en de vraag is nu: heeft Ronaldo in Spanje bereikt wat hij wilde bereiken? Is hij nu klaar bij Real?"

"Hij houdt van Manchester en van Manchester United, dat weet ik zeker", vervolgt Neville. "In de afgelopen twaalf, achttien maanden heb ik hem steeds vaker horen zeggen dat hij Old Trafford mist. De manier waarop hij vorig jaar werd verwelkomd door de fans (toen Real in de Champions League tegen United speelde, red.), dat heb ik niet bij veel spelers gezien."

Neville ziet een transfer dan ook als een serieuze mogelijkheid: "Je zou denken dat zijn terugkeer door de komst van Falcao en Di María realistischer is geworden, want United heeft laten zien dat het spelers van wereldklasse naar de club wil halen", aldus Neville. "Drie of vier maanden geleden zaten we ons af te vragen of United nog wel grote spelers zou kunnen halen, maar het antwoord op die vraag is duidelijk. Als ze Ronaldo ook nog eens zouden kunnen kopen... United heeft overigens wel meer een verdediger nodig. Zou Ronaldo ook als verdediger kunnen spelen?"

Zie jij Cristiano Ronaldo terugkeren naar Manchester United?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties