Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rentree Van der Hoorn spaarzaam hoogtepunt bij bloedeloos gelijkspel

Laatste update:

Van der Hoorn bezegelde deze week zijn terugkeer bij Utrecht, maar moest toezien hoe Hake tegen Groningen vasthield aan het centrale duo Willem Janssen en Mark van der Maarel. Laatstgenoemde nam vorige week tegen Sparta Rotterdam (4-0 winst) de tweede treffer voor zijn rekening. Vanaf de bank zag Van der Hoorn hoe Groningen in de beginfase het betere van het spel had. Na tien minuten spelen veerde het publiek in stadion Euroborg voor de eerste keer op, toen een indraaiende vrije trap rakelings naast het eigen doel werd gekopt door Hidde ter Avest. Uit de daaropvolgende corner werd een schot van Wessel Dammers geblokt.

Groningen oogde fris in de eerste helft en leek na twintig minuten spelen alsnog op voorsprong te komen, ware het niet dat de ploeg van Buijs er tot die keer toe niet in slaagde om een kansrijke situatie om te zetten in een treffer. Zowel Cyril Ngonge als Ahmed El Messaoudi zag een inzet van dichtbij gekeerd worden. Utrecht mocht Maarten Paes danken dat het niet met een achterstand de rust in ging. De doelman had na een fraaie aanval van Groningen een knappe redding in huis om zijn ploeg te behoeden voor een achterstand. Het schot voorafgaand aan de redding van Ngonge was even zo fraai.

Waar het duel voor rust nog gekenmerkt werd door een aantal momenten van opwinding, was dat in het tweede bedrijf amper aan de orde. Beide ploegen wisten elkaars defensie maar moeilijk te doorbreken. Michael de Leeuw kwam net te kort op een voorzet van Mohamed El Hankouri en een schot van een zichtbaar gefrustreerde Tomás Suslov eindigde naast. Ook de ingevallen Jörgen Strand Larsen kon aan dat spelbeeld niets veranderen. Spaarzaam hoogtepunt was de rentree van Mike van der Hoorn, die door Hake vijf minuten voor tijd binnen de lijnen werd gebracht en daarmee zijn rentree maakte namens de Domstedelingen.

-

Meer nieuws

John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
4
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
25
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
2
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
20
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen: 'Hij is interessant voor Ajax, maar een heel principieel mannetje'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties