Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rentree Wesley Sneijder maakt geen einde van vrije val van Galatasaray

Laatste update:

In de dertiende minuut van een verder gezapige eerste helft leek Galatasaray een strafschop te krijgen, na een duel tussen Atinc Nukan en Yasin Öztekin. Na veel gedebatteer werd de elfmetertrap uiteindelijk niet gegeven. Galatasaray probeerde onder leiding van Wesley Sneijder, die zijn rentree maakte na een periode van blessureleed, en Lukas Podolski de score te openen, maar de thuisploeg slaagde er niet in om een gaatje in de defensie van Besiktas te vinden.

Vlak na rust kwam Galatasaray op ongelukkige wijze op achterstand. Een vrije trap van Anderson Talisca werd in de muur door Bruma van richting veranderd en liet Fernando Muslera kansloos. Cenk Tosun had twintig minuten voor tijd nog een goede kopkans, maar hij knikte naast uit een vrije trap van Ricardo Quaresma. Garry Rodrigues en Eren Derdiyok kwamen een kwartier voor tijd in het veld voor Sneijder en Yasin, maar de wissels sorteerden geen effect. Podolski miste in de slotfase nog een dot van een kans. Nigel de Jong en Ryan Babel stonden beiden negentig minuten in het veld.

-
Wint Besiktas de landstitel?

Meer nieuws

Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Dortmund-Real en win 50.000!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Royston Drenthe gooide eigen glazen in bij Real Madrid: 'Ik ben linksboetoe'
3
Quilindschy Hartman geniet ondanks blessure serieuze interesse uit Engelse top
10
Borussia Dortmund onder vuur na samenwerking met wapenfabrikant
28
'Ajax, PSV en Lille informeren concreet naar Belg Jayden Onia Seke'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties