Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Reserves van Man Utd lieten Schalke 04 kansloos, dat zegt wel genoeg'

Laatste update:

"Zij speelden in de return tegen Schalke 04 gewoon met een heel team van reserves", vertelt Guardiola, die afgelopen woensdag in situ het duel op Old Trafford bijwoonde. "Zij wonnen desondanks gewoon met 4-1 en dat zegt denk ik wel genoeg over de kwaliteiten die zij bezitten." Niettemin wil Guardiola nog niet teveel op de zaken vooruitlopen. "Wij willen eerst kampioen in eigen land worden en dan gaan we de knop pas omzetten en denken aan de finale op Wembley."

Ook de spelers van Barcelona kijken alvast met een schuin oog vooruit naar de finale. "Wij zijn bijna kampioen en wij willen dat zo snel mogelijk worden, om daarna meteen de pijlen op Wembley te richten, aldus spelmaker Xavi. Dani Alves is eenzelfde mening toegedaan. "Wij willen door het kampioenschap de positieve energie krijgen, waardoor we op Wembley weer kunnen schitteren", zo liet de rechtsback na afloop van het duel met Espanyol (2-0) weten.

Wie wint de Champions League-finale?

Meer nieuws

Feyenoord bezegelt lot Excelsior bij afscheid in stijl voor Arne Slot
0
Ajax beëindigt totaal rampseizoen dankzij Berghuis met punt bij Vitesse
5
Ajax wil zo snel mogelijk af van drietal: 'Ze vormen een eiland in de groep'
11
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - Everton
5
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Bournemouth
0
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Manchester United
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties