Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Respectloze' fan met afwasborstel met de dood bedreigd: 'Schandaal!'

Laatste update:

De 26-jarige Corentin Siamang wachtte op zijn vlucht toen hij de grap uithaalde. "Tijdens het wachten op mijn terugvlucht merk ik dat de Turkse nationale voetbalploeg net geland is", begint Siamang zijn verhaal via Facebook. "Ik doe me voor als journalist met een 'echte' microfoon. Het lukt en ik loop zo voorbij het veiligheidspersoneel."

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

"Alleen denken de Turkse journalisten dat ik hun kapitein interview met een afwasborstel. Schandaal! Het wordt meteen opgepikt in haast alle Turkse media", zo weet hij te melden. "Plots ben ik het hoofditem op CNN Turkije en sta ik met mijn hoofd op de voorpagina van hun belangrijkste sportblad, zelfs de Turkse buitenlandminister tweet er over."

De accounts van Siamang op Facebook en Instagram zijn inmiddels meerdere keren gehackt door woedende Turken. De Belg, die ook enkele doodsbedreigingen heeft ontvangen, blijft rustig onder alle commotie en predikt kalmte. "Weet wel dat ik echt niets te maken had met de drie uur vertraging die de ploeg heeft opgelopen. Laat ons wel kalm blijven."

"Ik heb het louter als grapje bedoeld en ik wou er zeker niemand mee kwetsen. Er is trouwens geen wet die me verbiedt iemand met een afwasborstel te benaderen. Ik heb hem ook gewoon de vraag gesteld hoe hij zich voelde na die grootse zege tegen Frankrijk (2-0, red.)", aldus Siamang. Dinsdagavond nemen IJsland en Turkije het tegen elkaar op in het kader van de EK-kwalificatie.

Meer nieuws

Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
0
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
23
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
8
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
27
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties