Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Reus toont weer zijn meerwaarde bij Dortmund en laat Klopp vliegen

Laatste update:

Het was teleurstellend wat beide ploegen in de eerste helft lieten zien: veel foute passes en veel balverlies. Vooral in de openingsfase was het niveau niet bepaald hoog. Naarmate het eerste bedrijf vorderde, nam Wolfsburg het heft in handen en dwong men na dik een half uur de openingstreffer af. Mitchell Langerak kon een kopbal van Junior Malanda maar half keren en de rebound was een prooi voor Ivica Olic: 0-1. Vijf minuten voor rust had de doelpuntenmaker alle pech van de wereld en kwam Dortmund goed weg. Na een pass van Kevin De Bruyne trof hij van dichtbij de onderkant van de lat en de rebound ging via zijn voet opnieuw tegen de onderkant van het aluminium.

Meer: Marco Reus hakt knoop door en vertrekt na 12 jaar bij Borussia Dortmund

Dortmund kwam enkele minuten na rust op gelijke hoogte. Na een corner van Marco Reus werkte Robert Lewandowski het leer met zijn achterhoofd achter doelman Max Grün: 1-1. De gelijkmaker gaf de ploeg van Klopp vleugels en de 2-1 hing in de lucht, al liet Olic een goede mogelijkheid op de 1-2 onbenut. Een misser van Henrik Mkhitaryan was voorbode van de winnende treffer van Reus. Na een voorzet van Erik Durm was de bal voor Grün. De keeper kwam echter in aanraking met Robin Knoche en liet het leer los; Reus profiteerde optimaal en tekende voor de 2-1. In 154 duels in de Bundesliga had hij een aandeel in 101 doelpunten: 63 treffers en 38 assists.

Bekijk hier hoe blij Jürgen Klopp was!

-

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
1
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
7
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
13
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties