Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Reuzendoder West Ham is geen partij voor Tottenham

Laatste update:

De overwinning van Tottenham was zonder meer verdiend. Het duel kwam wel wat moeizaam op gang en pas na twintig minuten spelen viel de eerste kans te noteren, toen Adrián een schot van Christian Eriksen tot hoekschop verwerkte. Tottenham gaf in deze fase van de wedstrijd wel al wat meer druk naar voren en niet lang na de kans van Eriksen kwam de thuisploeg op voorsprong, toen een schot van Delli Alli gesmoord werd en de bal in de voeten van Kane kwam. Hij draaide weg bij zijn tegenstander en ramde de 1-0 tegen de touwen.

De wedstrijd kon dit doelpunt wel gebruiken en West Ham kwam bijna direct na de openingstreffer op gelijke hoogte, toen de vlag omlaag bleef voor de buitenspel staande Cheikhou Kouyaté en hij met een omhaal de lat raakte. Tottenham kwam dus met de schrik vrij, maar had verder niet veel last van West Ham. Toby Alderweireld kopte uit een hoekschop van Eriksen de 2-0 binnen en Alli kopte nog tegen de lat, terwijl Kane een enorme kans op zijn tweede van de dag verprutste.

Voor Tottenham leek er geen vuiltje aan de lucht te zijn en in de tweede helft viel al snel de 3-0. Kane bewees dat hij niet bij de gemiste kans uit de eerste helft was blijven hangen, toen hij de bal kreeg aangespeeld van Eriksen en van net buiten het strafschopgebied trefzeker was met een lekkere knal. Adrián zag er bij deze goal niet heel goed uit, maar de keeper greep wel goed in toen Heung-Min Son doorbrak en Eriksen bijna scoorde uit de rebound.

West Ham had misschien nog wel terug kunnen komen in de wedstrijd, maar de bezoekers kwamen er simpelweg niet een te pas tegen een sterker Tottenham. Kyle Walker maakte zeven minuten voor tijd de 4-0, door op aangeven van Son met buitenkant voet raak te schieten, maar de verdediger leed even hierna nog slordig balverlies, waardoor Manuel Lanzini de eretreffer voor West Ham kon maken. Het was een kleine smet op de zege van Tottenham; een andere domper was dat Alli geel kreeg, waardoor hij volgende week niet mee mag doen tegen landskampioen Chelsea.

-

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties