Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Revelatie Joël Piroe kan PSV mogelijk nog flinke som geld opleveren

Laatste update:

Piroe is dit seizoen bij 46 procent van alle doelpunten van Swansea betrokken. De spits bezorgde zijn ploeg afgelopen zaterdag hoogstpersoonlijk drie punten door tegen Derby County (2-1) twee treffers voor zijn rekening te nemen. Piroe vertrok in juli voor twee miljoen euro inclusief bonussen naar Swansea. Het Eindhovens Dagblad meldt dat hij PSV mogelijk nog vele tonnen op kan leveren door een doorverkooppercentage.

'Dat klinkt misschien vreemd, maar ik vond dat ik niet onderdeed voor Zahavi'

In de rubriek 'Over de Grens' sprak Joël Piroe eind vorig jaar uitgebreid over zijn eerste buitenlandse avontuur bij Swansea CityLees artikel

Voetbal International bracht zaterdag naar buiten dat Leicester in Piroe een mogelijke versterking voor komend seizoen ziet. Bij de tegenstander van PSV in de Conference League zou de Nederlandse spits de concurrentie aan kunnen gaan met onder anderen Patson Daka en Kelechi Iheanacho. Piroe beschikt bij Swansea nog over een contract tot medio 2024, waardoor de club mogelijk een hoge transfersom tegemoet kan zien.

Voetbalzone sprak in december uitgebreid met Piroe, die toen een verklaring gaf voor zijn geweldige seizoensstart. "Het heeft denk ik te maken met meerdere factoren", zo luidde het antwoord van de aanvaller. "Vorm speelt een belangrijke rol, dat je je kansen benut en met het spel dat we hier willen spelen komen mijn kwaliteiten ook echt tot uiting. Maar boven alles had ik echt het gevoel dat ik er nu klaar voor was, het valt perfect in elkaar."

Toen Piroe afgelopen zomer van Schmidt kreeg te horen dat hij komend seizoen opnieuw weinig perspectief op speeltijd bij PSV zou hebben, besloot hij bij Swansea zijn eerste buitenlandse avontuur aan te gaan. ""Voor mijn gevoel was het de beste keuze, dus heb ik er niet heel lang over getwijfeld. Natuurlijk wil je wel eerst alles zorgvuldig overwegen. Het is niet niks, zo'n stap naar het buitenland, dat speelde natuurlijk ook mee."

Meer nieuws

Kenneth Perez maakt miskoop finaal af: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij!'
0
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
0
Perez loopt vooruit op PSV-transfer: '35 miljoen is toch wel heel veel geld?'
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
15
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties