Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ribéry blijft bij besluit: 'Ik ben klaar als international'

Laatste update:

"Ik ben klaar als international van Frankrijk. Ik had dit einde nodig. Ik ben ook opgeleefd sinds ik ben gestopt, ik kan nu beter voor mezelf zorgen en voor mijn gezin. Het is helemaal goed, zo", aldus de aanvaller van Bayern München in de Franse pers. De kans is dus nihil dat Ribéry toch nog van gedachten verandert en zich weer beschikbaar stelt voor les Bleus, ook al is het EK 2016 straks in eigen land.

Ribéry kreeg na zijn besluit flinke kritiek over zich heen van landgenoot Michel Platini, voorzitter van de UEFA. Die sommeerde hem zich onmiddellijk weer beschikbaar te stellen. "Ik heb hier gewoon geen begrip voor", zei Platini boos. "Het is niet aan de spelers om te bepalen of ze wel of niet voor het nationale team uitkomen. Dat is aan de bondscoach, hij neemt de beslissingen. Ribéry kan niet zeggen of hij wel of niet voor Frankrijk gaat spelen."

"Als Didier Deschamps hem in de toekomst een uitnodiging stuurt, moet hij komen. Dat staat in de statuten van de FIFA. Als hij niet komt, wordt hij voor drie duels van Bayern München geschorst. Ik snap hem sowieso niet. Hij is Fransman en het EK in 2016 wordt in Frankrijk afgewerkt", beklaagde Platini zich. Bondscoach Deschamps deed echter geen beroep meer op Ribéry, dus sorteerden de dreigende woorden van de UEFA-baas geen effect.

Het Franse nationale team heeft Franck Ribéry...

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties