Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ribéry gefrustreerd en 'pisnijdig', Schweinsteiger nog lang niet terug

Laatste update:

Die knieklachten zetten hem weer tweeënhalve week aan de kant en daardoor miste Ribéry de seizoensstart van Bayern: geen Duitse Super Cup, geen eerste bekerronde en ook geen rol in de eerste twee competitieduels. Pas afgelopen weekend maakte de aanvaller zijn comeback weer bij de regerend kampioen: Josep Guardiola liet hem een dikke twintig minuten voor tijd als invaller meedoen tegen VfB Stuttgart en prompt scoorde Ribéry.

In de dagen die volgden kreeg hij echter te maken met een terugslag: zijn knie deed weer pijn en dus bleef hij woensdagavond aan de kant tegen Manchester City. Ribéry wordt er zo langzamerhand gek van, bekent hij. Hij kan op dit moment niet trainen en moet maar weer afwachten, wanneer hij weer inzetbaar is. "Ik word er pisnijdig van, ik ben het zat", zegt hij gefrustreerd tegen Kicker.

Zijn lichaam lijkt overbelast en wil maar niet tot rust komen, waardoor er voortdurend klachten terugkomen. "Ik weet nu ook niet, hoe lang ik uitval", zegt Ribéry balend. Ook met teamgenoot Bastian Schweinsteiger gaat het niet lekker. De regisseur op het middenveld speelde sinds de WK-finale op 13 juli geen minuut meer door een knieblessure en weet ook nog niet wanneer hij eindelijk weer terug is.

"Bij Ribéry zal het sowieso wat sneller gaan dan bij Schweinsteiger", geeft Karl-Heinz Rummenigge donderdag aan. De komende twee EK-kwalificatiewedstrijden van Duitsland laat Schweinsteiger aan zich voorbij gaan, maar niemand binnen de club durft nog te speculeren over wanneer hij er weer bij is in de competitie. Woensdagavond keek hij vanaf de tribune mee hoe Bayern vlak voor tijd met 1-0 won van Manchester City.

-
De selectie van Bayern is breed genoeg om het voorlopig zo te redden

Meer nieuws

Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'PSV kan moeilijk nee zeggen'
7
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
8
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
20
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
13
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties