Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ribéry haalt uit: 'Van Gaal was een slecht mens, onze relatie was stuk'

Laatste update:

"We hadden problemen op menselijk niveau", zo verzekert Ribéry dinsdag in gesprek met Goal. "Toen hij begon, wist niemand wat er zou gaan gebeuren. Zijn idee was dat hij niet naar namen keek. Hij had geen sterren nodig, iedereen moest zich opnieuw bewijzen. Het eerste contact was al niet goed. Als professional verlies je je zelfvertrouwen. Hij heeft als trainer geweldige prestaties geboekt, maar als trainer was hij een slecht mens. Onze relatie was stuk."

"Het was een last", erkent Ribéry. "Veel clubs probeerden mij te verleiden tot een transfer: Real Madrid, Barcelona, Juventus, Chelsea, Manchester City. Dan begin je na te denken. Over waar mijn toekomst zou moeten liggen. Dat is menselijk, zo denk ik." Met name Real Madrid had zeer serieuze belangstelling, maar Uli Hoeness (toentertijd president, red.) overtuigde de Fransman om niet te vertrekken. "Dat waren intensieve gesprekken, ook met voorzitter Karl-Heinz Rummenigge. Ze zeiden dat ik niet moest gaan, dat de club mij nodig had."

"Dat ik net zo belangrijk was voor Bayern als Lionel Messi voor Barcelona. Real probeerde het, ze wilden me echt hebben. Ik weet niet wat Bayern voor mij vroeg. Maar uiteindelijk ben ik blij hoe het is gelopen." Van Gaal, die in München drie prijzen won, werd in april 2011 ontslagen, terwijl Ribéry aan zijn achtste seizoen in de Allianz Arena bezig is.

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
1
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
13
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
21
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties