Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ribéry kon zich transfer 'niet voorstellen' en bedankte voor interesse

Laatste update:

Eintracht heeft contact opgenomen met de zaakwaarnemer van Ribéry met de vraag of de Fransman interesse zou hebben in een eenjarig contract. Het salaris dat Ribéry zou willen ontvangen was echter te hoog voor de halvefinalist van het afgelopen seizoen in de Europa League. Bovendien kon Ribéry zich 'niet voorstellen' dat hij ooit tégen zijn oude club Bayern zou spelen, zo schrijft BILD.

"Ik heb veel aanbiedingen ontvangen en ik heb nog steeds de wens om te blijven voetballen", maakt de 36-jarige buitenspeler duidelijk. "Ik ga door als voetballer en ik neem spoedig een beslissing." Eerder op de zondag meldde L'Équipe nog dat Liverpool-trainer Jürgen Klopp lange tijd aan de komst van Ribéry dacht. Klopp is van hem gecharmeerd, maar is tegelijkertijd tevreden over de aanvallers die hij momenteel tot zijn beschikking heeft. Liverpool zou pas voor Ribéry zijn gegaan als men afscheid had moeten nemen van een belangrijke aanvaller, maar tot op heden is dat niet gebeurd.

Ribéry was van 2007 tot deze zomer actief voor Bayern. De 81-voudig international van Frankrijk speelde in totaal 425 wedstrijden voor de Duitse topclub, met 124 doelpunten en 182 assists als resultaat. Onlangs nam Bayern afscheid van zowel Ribéry als Arjen Robben, aangezien de grootmacht inzette op een verjongingskuur en zodoende het duo niet meer nodig had.

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties