Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ribéry wil geen plaatsmaken: 'Reus is goed, maar ik blijf nog wel even'

Laatste update:

Ribéry is de laatste tijd al steeds vaker geblesseerd, maar benadrukt dat hij niet van plan is om plaats te maken voor Reus. "Reus is een goede speler, maar ik blijf hier nog wel even", maakt de Fransman duidelijk in gesprek met Kicker. "Ik heb alles gewonnen bij deze club en droom ervan om nog meer prijzen te pakken. Ik voel me goed en ben nog steeds een belangrijke speler voor Bayern."

Ribéry speelt al sinds 2007 bij Bayern en heeft de selectie steeds sterker zien worden. "Dit is het beste team waar ik ooit in heb gespeeld", meent de dribbelaar. "Als alles normaal verloopt, dan zijn we moeilijk af te stoppen in de Bundesliga. De Champions League? Real Madrid heeft ook een erg sterk team, maar we doen er alles aan om in 2015 twee keer naar Berlijn te gaan." Naast de Champions League-finale wordt ook de DFB Pokal-finale in Berlijn gespeeld.

Marco Reus is beter dan Franck Ribéry

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
8
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
30
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
15
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
7
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties