Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Riechedly Bazoer trekt zich niets aan van gestelde deadline door Vitesse

Laatste update:

De centrumverdediger annex middenvelder heeft een volgend jaar aflopend contract. Voor Vitesse is de zomer een uitgelezen mogelijkheid om een transfersom voor Bazoer op te strijken en de Arnhemmers werken dan ook in principe mee aan een vertrek. Bazoer zelf heeft Vitesse altijd gezien als tussenstap en hoopt bij een grotere club weer in beeld te komen voor Oranje.

Spors wil bij Vitesse een selectie neerzetten die in staat is zich te kwalificeren voor de groepsfase van de Conference League. De Gelderse club start op 5 en 12 augustus in de derde voorronde van het nieuwe toernooi. Spors is dan ook vastberaden begin augustus duidelijkheid te hebben over de spelersgroep. Mocht Vitesse de derde voorronde overleven, dan volgt op 19 en 26 augustus een play-offronde die kan leiden naar de groepsfase.

Bij Vitesse geldt de eerste week van augustus dan ook als deadline voor uitgaande transfers. "Als de transfer op een gegeven moment niet komt, gooien wij als Vitesse de deur dicht", zegt Spors. "Dan volgt er geen transfer. Te allen tijde gaat het belang van de club voor. De spelers weten dit." Dat heeft niet alleen betrekking op Bazoer, maar ook op andere belangrijke spelers voor de club. Zo werkt Oussama Tannane, die ook nog maar één seizoen vastligt, aan een transfer en is hij volgens Turkse media in gesprek met Fenerbahçe. Eli Dasa en Danilho Doekhi hebben zich volgens De Gelderlander afgelopen seizoen in de kijker gespeeld bij meerdere clubs en zouden ook kunnen vertrekken.

Voor Bazoer zijn op dit moment geen concrete aanbiedingen. De zesvoudig international zou kunnen verlengen bij Vitesse, maar heeft daar voorlopig geen belangstelling voor. Het management van Bazoer stelt 'geen rekening te houden met een deadline van Vitesse' en al enkele geïnteresseerde clubs te hebben afgewezen. 'Die passen niet in zijn profiel', zo klinkt het. In maart werd Bazoer door De Telegraaf gelinkt aan Olympique Lyon, Olympique Marseille en Lille OSC.

Meer nieuws

Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
70
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
14
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties