Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Riedewald blikt terug op pijnlijk moment bij Ajax: 'Dacht dat het verkeerd was'

Laatste update:

"Ik meldde me gewoon bij de club", memoreert Riedewald. "Op dat moment had ik nog nummer vier. We deden wat kleine testjes. Er lag een ander nummer klaar. Dat was rugnummer 36. Ik dacht eerst dat het verkeerd was, dus ik liep naar de facilitaire afdeling en zei: 'Volgens mij heb ik de verkeerde kleding gekregen.' Toen zeiden ze: 'Nee, dit is je nieuwe nummer.'"

"Het is raar om te zeggen, maar dat doet best wel pijn." De 21-jarige Riedewald speelde in totaal 93 wedstrijden in de hoofdmacht van de Amsterdamse club, waarin hij 3 doelpunten en evenveel assists produceerde. Op voorspraak van Frank de Boer, destijds manager van Crystal Palace, maakte Riedewald afgelopen zomer voor negen miljoen euro de overstap naar de Premier League-club, waar hij tot dusver weinig aan spelen toekwam.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
1
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties