Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Riedewald: 'Ik wil ook interlands spelen en moet toch ergens beginnen'

Laatste update:

De achttienjarige Riedewald wil coach Frank de Boer laten zien dat hij klaar is voor het grote werk. Dat zou inhouden dat hij de teruggekeerde Heitinga op de bank houdt, aangezien ook Joël Veltman zijn plaats centraal achterin zeker lijkt. Dat Heitinga op veel meer (international) ervaring kan bogen, zegt de jongeling niks. "Natuurlijk heeft hij veel voor het Nederlands elftal gespeeld, maar ik wil ook interlands spelen en ik moet toch ergens beginnen."

Bovendien kan De Boer alle kanten op. Zo is het volgens Riedewald niet ondenkbaar dat hij komend seizoen samen zal spelen met Heitinga, of dat hij op andere plekken wordt ingezet. De jeugdinternational kan ook op het middenveld uit de voeten. "En misschien moet ik af en toe op de bank plaatsnemen, dat vind ik geen probleem. Ik leer sowieso van John, of hij nou wel of niet speelt", aldus het jeugdexponent.

-
Jaïro Riedewald of John Heitinga?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
32
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
30
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
13
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties