Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Riedewald weg uit Ajax-defensie: 'Hij is mijn controlerende middenvelder'

Laatste update:

Riedewald had vorig seizoen een basisplaats in het centrum van de defensie en begon ook onder Bosz in de achterhoede. De drievoudig international schoof echter al snel iets naar voren, als een stofzuiger vóór de verdediging. "Jaïro is mijn controlerende middenvelder", zei Bosz volgens het Algemeen Dagblad op de persconferentie van donderdagmiddag.

Hoe de ploeg er verder uit zal zien in de aankomende thuiswedstrijd tegen Vitesse, is nog maar de vraag. "Als trainer ben ik altijd op zoek naar vastigheid", wordt Bosz geciteerd door de officiële website van Ajax. "Dan kun je zeggen: wat doe je daar lang over? Klopt, dat vind ik zelf ook. Voor mij is het ook de eerste keer dat het zolang duurt."

-
Jaïro Riedewald is beter als ...

Meer nieuws

Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
11
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
43
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
94
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
30
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties