Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rijeka-spits sluit Feyenoord niet uit: 'Wie weet, er was contact'

Laatste update:

"Ik weet niet precies hoe het gegaan is, maar ik kan wel zeggen dat er contact is geweest," aldus Kramaric tegenover RTV Rijnmond. De international van Kroatië zou in het bezit zijn van een contractueel vastgestelde afkoopsom van twee à drie miljoen euro. Daar wil de spits niets over zeggen, maar een overgang naar Feyenoord sluit hij ook niet per definitie uit.

"Zeg nooit nooit. Mijn carrière zal lang duren, dus je weet het niet. Misschien speel ik ooit voor Feyenoord; misschien ooit weer tegen Feyenoord. Wie weet", besluit Kramaric, die in de eerste wedstrijd tussen beide partijen nog een hattrick produceerde.

-
Andrej Kramaric zou een goede spits zijn voor Feyenoord

Meer nieuws

Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
4
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
7
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
6
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties