Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rijkaard ontwijkt vraag over bondscoachschap en prijst keuze KNVB

Laatste update:

Rijkaard was tussen 1998 en 2000 ook al bondscoach van het Nederlands elftal. Een terugkeer behoorde wat hem betreft echter niet tot de mogelijkheden. "Ik heb niet de aandrang gehad om weer bondscoach te worden", zo vertelt hij woensdag in gesprek met Omroep West. Rijkaard wil verder niet al teveel kwijt over het recente contact met de KNVB-leiding. "Dat doet er niet toe. Ik vind dat je je nu moet richten op hetgeen wat gaat komen en hopen dat degene die het gaat doen, weer mooie successen met Oranje gaat krijgen."

Meer: Johan Derksen: ‘Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal’

De Boer en KNVB op hoofdlijnen akkoord over bondscoachschap

De opvolger van Ronald Koeman als bondscoach lijkt bekend.Lees artikel

De verslaggever van de regionale omroep noemt gelijk de naam van De Boer en diens aanstelling kan de goedkeuring wegdragen van Rijkaard. "Hij weet heel goed wat er van het Nederlandse voetbal gevraagd en verlangd wordt. Hij is daar zelf een kind van, zeg maar. Hij heeft hier in Nederland ook heel goede resultaten gehaald. Dus ik denk dat het heel goed zou kunnen uitpakken. Laten we het hopen." De Boer tekent naar alle waarschijnlijkheid een tweejarig contract bij de KNVB.

Rijkaard heeft voldoende vertrouwen in de toekomst van Oranje, ongeacht welke bondscoach er zal worden aangesteld. "Natuurlijk is er vertrouwen. We hebben een mooie generatie, dus waarom niet? Maar in het voetbal is het nooit van tevoren gespeeld. Je moet het altijd weer laten zien", aldus de voormalig oefenmeester van onder meer het Nederlands elftal, Barcelona en Sparta Rotterdam.

Met Frank de Boer gaat Oranje een succesvol EK tegemoet

Meer nieuws

Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
129
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
314
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
12
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
39
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
21
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties