Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rijkhoff opent zijn rekening in Nederland en scoort meermaals namens Jong Ajax

Laatste update:

Jong Ajax - MVV 3-0


Jong Ajax op een maandagavond betekent vaak dat de Amsterdamse beloften met een sterk elftal aantreden en dat was tegen MVV niet anders. Trainer Dave Vos stuurde met Anton Gaaei, Ahmetcan Kaplan, Ar'Jany Martha, Kian Fitz-Jim, Sivert Mannsverk en Silvano Vos de nodige A-selectie-spelers het veld in. Met Rijkhoff verscheen er ook voorin de nodige kwaliteit aan de aftrap.

Laatstgenoemde was al vroeg in het duel goed voor gevaar voor het doel van MVV. Rijkhoff schoot na een lage voorzet op het doel van Romain Matthys, maar de Belgische keeper kon makkelijk redding brengen. Enkele minuten later was het alsnog raak. Rijkhoff werd op circa dertig meter van het doel aangespeeld, waarna hij direct wegdraaide bij MVV-verdediger Wout Coomans. De spits nam nog enkele stappen in de richting van de zestien en schoot vervolgens raak in de linkerbenedenhoek: 1-0.

Nog voor rust zou Rijkhoff ook zij tweede doelpunt namens Jong Ajax maken. Fitz-Jim veroverde op de helft van MVV de bal, waarna hij Jaydon Banel oog in oog met de Maastrichtse doelman kon zetten. Banels inzet werd gekeerd door Matthys, maar de rebound voor open goal was een koud kunstje voor Rijkhoff: 2-0.

In de tweede helft werden onder meer Kaplan en Mannsverk naar de kant gehaald. De hoofdmacht van Ajax komt donderdag in actie tegen FK Bodø/Glimt en naar alle waarschijnlijkheid behoren Kaplan en Mannsverk dan tot de eerste selectie. Na ruim een uur spelen liep Jong Ajax uit naar 3-0. Een voorzet van Fitz-Jim werd knap binnengekopt door invaller Nassef Chourak. Uiteindelijk werden ook Vos en Rijkhoff nog vroegtijdig naar de kant gehaald.

Jong FC Utrecht - Jong AZ 1-2


De Utrechtse beloften kregen na 35 minuten voetballen een uitgelezen mogelijkheid om op voorsprong te komen. Jong AZ-verdediger Sem Dekkers beging in zijn eigen strafschopgebied een overtreding op Aurelio Oehlers. Jesse van de Haar mocht aanleggen vanaf elf meter, maar Rome Jayden Owusu-Odure koos de goede hoek.

Even later kreeg ook de uitploeg een penalty, na een overtreding op Ro-Zangelo Daal. Nick Köster faalde niet: 0-1. In de tweede helft mocht diezelfde Köster weer aanleggen vanaf elf meter, wederom als gevolg van een overtreding op Daal. Ditmaal miste ook Jong AZ, dat enkele minuten later via Daal alsnog op voorsprong kwam: 0-2. De wedstrijd zou ook nog een vierde strafschop kennen. Jong FC Utrecht-aanvoerder Silas Andersen legde na 65 minuten aan en schoot binnen: 1-2.

Meer nieuws

John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
3
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
7
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
14
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
13
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
30
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
99

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties