Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rik Elfrink helpt 'sterk verhaal' de wereld uit na 'vier vragen per minuut'

Laatste update:

"Ongeveer vier vragen per minuut of Boateng nu naar PSV komt", slingert Elfrink donderdag op Twitter. "Niets over vernomen tot nu toe. Vanuit de schoot van de club klonk steeds dat men defensief wel klaar is en dat daar op dit moment geen prioriteit ligt. Na wat er vorig jaar gebeurd is op de laatste transferdag, zullen ongetwijfeld nog de nodige (Duitse) spelers aan PSV worden gelinkt en daarbij gaat zeker ook een aantal sterke verhalen ontstaan. We gaan het tot en met 31 augustus weer meemaken."

PSV slaagde er vorig jaar in om op de slotdag van de transferdeadline Mario Götze naar Eindhoven te halen. De komst van de Duitse wereldkampioen kwam volledig uit de het niets en gold als de grootste stunt van de afgelopen jaren. "Boateng is niet bij PSV geweest, krijgen we te horen", gaat Elfrink verder. "Er spelen zeker nog andere dingen en achter de schermen wordt hard gewerkt aan versterkingen en uitgaande transfers, maar dit is niet aan de orde. Focus van de spelersgroep uiteraard vol op Midtjylland." PSV treft de Denen in de derde voorronde van de Champions League na over twee wedstrijden te hebben afgerekend met Galatasaray.

Het lijkt niet voor de hand te liggen dat PSV zich in het hart van de defensie nog gaat versterken deze transferperiode. Trainer Roger Schmidt koos tegen Galatasaray beide keren voor een centrum met Olivier Boscagli en André Ramalho, waarbij met name laatstgenoemde een ijzersterke indruk maakte. Boscagli moet het eerste duel met Midtjylland aan zich voorbij laten gaan. De linkspoot kreeg woensdag twee keer geel en is geschorst. Schmidt heeft met Jordan Teze en Nick Viergever nog twee centrumverdedigers achter de hand.

Denk jij dat PSV nog gaat stunten deze transferperiode?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
5
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
7
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
53
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
80
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties