Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rivaldo doet oproep aan Barcelona: 'Hij verdient zeker een beter salaris'

Laatste update:

De huidige verbintenis van de 27-jarige keeper loopt tot medio 2022, maar Barcelona probeert al tijden om het contract open te breken en te verlengen. Op 10 maart wist Goal te melden dat Ter Stegen van mening is dat hij na bijna zes jaar dienstverband het verdient om qua salaris op gelijke hoogte te komen met spelers als Luis Suárez en Philippe Coutinho. Barcelona erkent de waarde van Ter Stegen, maar kan volgens de berichtgeving niet al te ver gaan wat betreft het salaris omdat men ook de regels inzake Financial Fair Play in acht moet nemen.

Door grootmachten op gang getrokken carrousel kan ook Ajax meesleuren

Lees artikel

"Ik ben het ermee eens dat Ter Stegen een beter salaris verdient na alles wat hij voor de club heeft gedaan", zo laat Rivaldo, die tussen 1997 en 2002 voor Barcelona uitkwam, zijn licht schijnen op de situatie. "Natuurlijk hangt veel af van de eisen van de speler, want ik geloof ook niet dat hij hetzelfde moet verdienen als Luis Suárez of zelfs Lionel Messi, maar hij zou zeker een van de bestbetaalde spelers uit de selectie moeten zijn."

Het wordt volgens Rivaldo lastig om Ter Stegen te vervangen. "Een team wordt van achteruit opgebouwd en hij brengt daarin rust. Hij is heel goed met de bal aan de voet, heeft Barcelona ook keepend al vaak gered en verdient daarom duidelijk een beter salaris." Ter Stegen, die inmiddels op 224 officiële wedstrijden voor Barcelona staat, wordt in verband gebracht met een transfer naar Chelsea en Bayern München.

Moet Barcelona voldoen aan de salariseisen van Marc-André ter Stegen?

Meer nieuws

Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
1
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
15
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties