Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rivaldo voorspelt transfer: 'Barcelona wil het allerbeste'

Laatste update:

Zelf speelde Rivaldo tussen 1997 en 2002 in Camp Nou. "Ik vind hem een geweldige speler", vertelt de Wereldvoetballer van het Jaar van 1999 over Coutinho. "Hij kent Neymar ook goed; volgens mij zijn het goede vrienden en allebei spelers die ertussenuit springen. Ik zie die transfer wel plaatsvinden, want Barcelona probeert altijd het allerbeste te halen, niet?"

"Het zou absoluut goed uitpakken voor Barcelona. Hij zou de club zeker kunnen helpen. Barcelona is natuurlijk al een grote club, maar een speler als hij kan een grote bijdrage leveren", voorspelt Rivaldo bij Sky Sports. Coutinho, die vorige week terugkeerde op het veld na anderhalve maand van blessureleed, scoorde dit seizoen vijf keer in veertien duels. Zijn contract op Anfield loopt door tot medio 2020.

Zie je Philippe Coutinho naar Barcelona gaan?

Meer nieuws

Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
17
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
43
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
96
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
30
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties