Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

River Plate en Boca Juniors weigeren om in Santiago Bernabéu te spelen

Laatste update:

De wedstrijd tussen River Plate en Boca Juniors zou afgelopen zaterdag plaatsvinden in het stadion van River Plate, maar werd afgelast na een aanval op de teambus van Boca Juniors. De bus werd bekogeld door supporters van River Plate en daarbij raakten meerdere spelers van Boca Juniors gewond. De wedstrijd tussen de aartsrivalen zou daarom op zondag alsnog worden gespeeld, maar werd vervolgens tot nader order uitgesteld.

Boca Juniors maakte afgelopen week al bekend als rechtmatige winnaar te willen worden aangewezen én tegen elke beslissing van de CONMEBOL in beroep te zullen gaan. Na de bekendmaking van het Bernabéu als nieuwe decor van de tweede finale, lieten los Xeinezes in de nacht van donderdag op vrijdag in een communiqué weten in hoger beroep te zullen gaan. Boca Juniors wijst erop dat elke beslisssing gebaseerd moet zijn op de huidige reglementen en dat deze voor alle clubs hetzelfde zijn. "We zullen gebruik maken van alle gerechtelijke mogelijkheden", zo klinkt het.

River Plate is door de CONMEBOL bestraft met een boete van omgerekend 350.000 euro en moet de eerstvolgende twee duels onder de vlag van de Zuid-Amerikaanse bond zonder publiek spelen. Ook de recordkampioen van Argentinië laat via de officiële kanalen weten in beroep te zullen gaan tegen het besluit, de geldstraf en het verbod op thuispubliek.

Copa Libertadores-finale in Santiago Bernabéu; fikse straf voor River Plate

De return van de finale van de Copa Libertadores tussen River Plate en Boca Juniors wordt op zondag 9 december om 20.30 uur gespeeld in het Santiago Bernabéu.Lees artikel

Het eerste duel tussen de twee ploegen uit Buenos Aires eindigde eerder deze maand in een 2-2-gelijkspel in La Bombonera, het stadion van Boca Juniors. De winnaar van de tweestrijd kan meteen door naar Abu Dhabi waar op 12 december het WK voor clubteams begint en waar ook de kampioen van Zuid-Amerika verwacht wordt, al begint de tijd nu wel te dringen. De winnaar van de Copa Libertadores stroomt pas in bij de halve finales op 18 december.

-

Meer nieuws

'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
42
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
66
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
8
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
14
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties