Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'River Plate meldt zich na transfer van 18,5 miljoen mogelijk bij PSV'

Laatste update:

Manchester City maakte de komst van Álvarez vorige maand al bekend. River Plate ziet een bedrag van zeventien miljoen euro - dat door bonussen nog met anderhalf miljoen euro kan oplopen - tegemoet voor de 21-jarige spits. Álvarez heeft reeds zijn handtekening gezet onder een tot medio 2027 lopend contract bij Manchester City, maar wordt tot het einde van het seizoen nog verhuurd aan River Plate. Daardoor heeft de Argentijnse topclub nog enkele maanden om een opvolger te strikken.

De naam van de eerder ook aan Feyenoord gelinkte Valentín Castellanos stond bovenaan het verlanglijstje van River Plate. De 23-jarige spits - geboren in Argentinië, maar via Chili en Uruguay bij New York City FC terechtgekomen - blijkt echter onhaalbaar. Romero is de afgelopen dagen aangeboden bij River Plate en zijn naam wordt nu op de burelen in Buenos Aires geëvalueerd. De spits heeft bij PSV nog een verbintenis tot medio 2023, waardoor komende zomer het laatste moment is om hem te verkopen voor hij in zijn laatste contractjaar terechtkomt.

PSV nam Romero in januari 2018 voor tien miljoen euro over van Vélez Sarsfield. De afgelopen vier jaar - met uitzondering van een jaar dat hij op huurbasis van zijn oude club doorbracht - speelde Romero voornamelijk door blessureleed slechts veertien wedstrijden, waarin hij goed was voor een doelpunt en twee assists. Ook dit seizoen sukkelt Romero met blessures, waardoor hij pas tot tien wedstrijden in de hoofdmacht kwam. Rik Elfrink - PSV-watcher voor het Eindhovens Dagblad - schrijft dat Romero momenteel in Argentinië revalideert en in april wordt terugverwacht bij PSV. Zijn laatste blessure zou de verwachtingen bij de sportieve leiding van PSV 'definitief hebben uitgedoofd'.

Zie jij Maximiliano Romero nog doorbreken bij PSV?

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als Bayern München en Real Madrid allebei scoren!
0
Ajax trekt nieuwe hoofdsponsor aan voor de jeugd en strijkt miljoenenbedrag op
4
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
7
Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
1
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties