Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Riyad Mahrez gaat miljoen per week verdienen na vertrek bij Manchester City

Laatste update:

De rechtsbuiten, die nog tot 2025 onder contract stond in Manchester, gaat exclusief bonussen ruim een miljoen euro per week verdienen bij de Saudische club. De 33-jarige aanvaller kwam in 2018 over van Leicester City. The Foxes ontvingen destijds een kleine zeventig miljoen voor de diensten van de Algerijn. "Het was een eer om voor City te spelen', zegt Mahrez op de clubsite. 'Ik heb hier vijf geweldige jaren gehad en mogen samenwerken met ongelooflijke spelers, geweldige supporters en de beste manager van de wereld."

City hield ook al sterk rekening met een transfer, daar het Mahrez buiten zijn selectie liet voor de oefentrip in Japan. 25 spelers stapten op het vliegtuig, maar daar zat de Noord-Afrikaan niet bij. City speurt de transfermarkt inmiddels al af in de zoektocht naar een vervanger voor Mahrez. Bernardo Silva, die het afgelopen seizoen in belangrijke wedstrijden de voorkeur kreeg op de rechtsbuitenpositie, staat ondertussen in de nadrukkelijke belangstelling van het eveneens Saudische Al-Hilal. City wil de Portugees echter onder geen beding laten gaan.

City won vorig seizoen de treble, maar het aandeel van Mahrez daarin bleef relatief beperkt. De linksvoetige rechtsbuiten kwam in het Champions League-tweeluik met Bayern München (4-1 winst) geen enkele minuut in actie en ook in de twee halve finales tegen Real Madrid (5-1 winst) speelde hij slechts elf minuten. In de FA Cup-finale tegen stadsrivaal Manchester United (2-1 winst) moest Mahrez negentig minuten vanaf de bank toekijken, net als in de Champions League-finale tegen Internazionale (1-0). Mede dankzij zijn 22 basisplaatsen in de Premier League kwam hij het afgelopen seizoen nog wel tot 47 duels, waarin hij goed was voor 15 goals en 13 assists. Naast de Champions League afgelopen seizoen won Mahrez onder meer vier keer de Premier League met de hemelblauwe club uit Manchester.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Live meepraten in de Bundesliga: Eintracht Frankfurt - Bayer Leverkusen
0
Live meepraten in de Premier League: Liverpool - Tottenham Hotspur
1
PSV-supporter verliest vingers door vuurwerkbom die in zijn hand ontploft
8
Ajax wint bij FC Volendam, dat definitief degradeert uit de Eredivisie
10
Vitesse vergeet in week van miljoenendonaties trouwe fans te belonen
1
Vink geeft PSV dringend advies mee: 'Aanvallend tien keer beter dan Cancelo'
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties