Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

RKC heeft plannen met De Jong-miljoenen: 'Een mooier bedankje is er niet'

Laatste update:

"Iedereen zal nu met eigen ideeën komen over hoe wat dat bedrag aan moeten wenden. Dat wordt straks een kwesties van keuzes maken", zegt Van Mosselveld in gesprek met het Brabants Dagblad. De algemeen directeur van RKC noemt het bedrag een 'mega-impuls' voor de club. De vijf miljoen euro die de Waalwijkers overhouden aan de transfer van De Jong, is meer dan de totale begroting van vier miljoen.

"Frenkie de Jong is voetbal. RKC staat voor voetbal. Het is mijn ideaal om het kunstgras door een echte grasmat te vervangen. Een mooier bedankje aan De Jong is er niet", laat Van Mosselveld weten. De Jong speelde in de jeugdopleiding van Willem II, dat een tijdlang samenwerkte met RKC Waalwijk. Daardoor speelde de middenvelder van Ajax een tijdje in de gedeelde academie van de Brabantse clubs, die beide recht hebben op een deel van de transfersom.

Meer nieuws

Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
0
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
14
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties