Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

RKC maakt komst van transfervrije Houwen bekend: 'Perfecte aanvulling'

Laatste update:

Vaessen, die sinds 2015 voor RKC speelt, staat inmiddels al op 177 officiële wedstrijden in Waalwijkse dienst. Dit seizoen laat de doelman een uitstekende indruk achter onder trainer Joseph Oosting en dat is niet onopgemerkt gebleven. De Telegraaf meldde vorige week dat Vaessen interesse geniet van Feyenoord, PSV, Torino, Vitesse, Real Betis, Boavista en meerdere Belgische clubs. Bij Feyenoord en PSV moet de doelverdediger wel rekening houden met een rol als reservekeeper.

Om het aanstaande vertrek van Vaessen op te vangen neemt RKC Houwen over van Vitesse. Houwen speelt sinds 2012 in de jeugdopleiding van Vitesse en zat in 2014 voor het eerst op bank bij het eerste elftal. Drie jaar later mocht hij door een blessure bij Remko Pasveer zijn debuut maken. Halverwege dat seizoen maakte toenmalig trainer Henk Fraser van Houwen zijn nieuwe eerste doelman. In het seizoen 2018/19 en de tweede seizoenshelft van 2019/20 werd Houwen verhuurd aan respectievelijk Telstar en Go Ahead Eagles.

Met het aantrekken van Houwen wordt het keepersbestand van RKC weer op sterkte gebracht. Joel Pereira liet eerder al weten te vertrekken bij de Brabanders. De andere reservedoelmannen, Mark Spenkelink en Joey Kesting, blijven wel voor de club behouden. Houwen is een bekende van Fraser, die wordt genoemd als belangrijke kandidaat om Oosting op te volgen. Laatstgenoemde staat volgend seizoen aan het roer bij FC Twente.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld is blij met de komst van Houwen. "Met Jeroen voegen we een ervaren doelman toe aan de selectie. Het was prioriteit om een doelman aan te trekken en we hebben in de persoon van Jeroen een perfecte aanvulling gevonden. Met zijn ervaring in de (sub)top van Nederland brengt hij niet alleen waardevolle ervaring met zich mee, maar ook een gezonde concurrentie onder de lat. Wij zijn blij dat Jeroen voor ons gekozen heeft en kijken uit naar een succesvolle samenwerking."

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
13
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
2
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
42
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
54
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
70

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties