Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

RKC verrast door 'buitenproportionele straf' voor Kramer en Vaessen

Laatste update:

Kramer kon zich niet vinden in de beslissing van Gözübüyük om in de slotminuut een strafschop toe te kennen aan PSV na een vermeende overtreding van Hans Mulder op Xavi Simons. "In mijn ogen maakt de scheidsrechter een schandalige beslissing", klonk het bij ESPN. "Ongeacht of het verdiend is of niet, wij willen hier een resultaat halen en zonder deze achterlijke beslissing pakken we hier een punt. Nu is het weer een goedmakertje voor vorig jaar tegen Feyenoord en dat moeten wij maar weer accepteren, want wij zijn maar RKC en wij moeten het maar laten gebeuren."

Vaessen sprak van een 'topclubpenalty'. "En ik vind ook dat we hier iets aan moeten doen. Misschien moeten we oud-profs bij de VAR zetten. Het is ongekend. Ik zou de scheidsrechter en de VAR voor drie weken schorsen", zei de doelman bij de NOS. Volgens RKC waren de reacties van verschillende stakeholders binnen het voetbal 'veelzeggend'. "Ook intern bij de KNVB deden ons andere geluiden toekomen dan dit teleurstellende schikkingsvoorstel van de aanklager doet vermoeden. Wij zullen dit op het juiste niveau en binnen het daarvoor bedoelde gremium bespreekbaar maken, waarbij wij ons afvragen of dit de manier is hoe wij hier als betaald voetbal in de toekomst mee om wensen te gaan."

RKC gaat niet tegen de straf in beroep. "Ondanks het feit dat wij deze straf buitenproportioneel vinden, hebben wij besloten om hiermee akkoord te gaan. Of het schikkingsvoorstel consequenties gaat hebben voor het al dan niet ter beschikking stellen van Etienne Vaessen en Michiel Kramer voor de media, gaan wij intern bekijken. Hoe spijtig dit ook is, wij kunnen het risico niet lopen dat wij een belangrijke speler gaan missen vanwege de voorwaardelijke straf die gegeven is door de manier waarop de aanklager schijnbaar naar deze interviews kijkt."

Eredivisie
PSV
1 - 0
RKC Waalwijk

Meer nieuws

Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op AZ-FC Twente en win 5.000!
0
Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties