Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

RKC Waalwijk bevestigt: Henk Fraser wordt de opvolger van Joseph Oosting

Laatste update:

Fraser geeft te kennen blij te zijn met de nieuwe stap in zijn trainersloopbaan. "Ik ben zeer verheugd om aangesteld te worden als trainer bij RKC Waalwijk. Ik zie veel potentie binnen de club en ben vastbesloten om samen met de spelers, staf, directie en supporters het maximale uit onze mogelijkheden te halen. Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan en een vervolg te geven op de ingezette lijn van de afgelopen jaren."

Ook algemeen directeur Frank van Mosselveld is in zijn nopjes. "Wij zijn trots dat we Henk hebben weten te overtuigen om voor ons te kiezen. Wij zijn ervan overtuigd dat Henk als mens en als trainer de juiste persoon is om een vervolg te geven op hetgeen we als club de laatste jaren neergezet hebben." RKC maakt met name dit seizoen grote indruk in de Eredivisie. Vorig seizoen eindigde de club al knap tiende en die prestatie lijkt dit seizoen overtroffen te gaan worden. RKC staat met twee wedstrijden te gaan negende, op drie punten van nummer tien NEC. De Waalwijkers staan bovendien slechts één punt achter op het als achtste geklasseerde sc Heerenveen, waardoor deelname aan de play-offs lonkt.

Fraser was eerder hoofdtrainer van ADO Den Haag, Vitesse en Sparta Rotterdam. Als eindverantwoordelijke bij de Arnhemmers won hij zelfs de TOTO KNVB Beker. Afgelopen seizoen was de voormalig verdediger werkzaam bij Sparta, waar hij vlak voor het einde van het seizoen opstapte. Fraser wilde solidair zijn richting assistent Aleksandar Rankovic, die eerder de wacht werd aangezegd door de Rotterdammers. Ook was de in Paramaribo geboren oefenmeester bij Oranje enige tijd de assistent van toenmalig bondscoach Louis van Gaal.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
22
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
0
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0
Live meepraten in de Bundesliga: RB Leipzig - Borussia Dortmund
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties