Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'RKC Waalwijk mist twee ton en kan seizoen mogelijk niet afmaken'

Laatste update:

RKC hoopt dat geld via obligaties op te halen en als die missie mislukt, dan kan men het seizoen in de Jupiler League niet afmaken. De hekkensluiter heeft al vier ton binnen, maar dat is nog twee ton te weinig. "Enerzijds om ons liquiditeitsprobleem op te lossen en anderzijds om jonge talenten vast te leggen, zodat we kunnen bouwen aan een gezonde toekomst", zegt directeur Remco Oversier.

Als dat bedrag niet gehaald wordt, dan is er volgens Oversier 'simpelweg niet genoeg draagvlak in de regio Waalwijk voor RKC'. De sportbestuurder voegt eraan toe dat hij van RKC weer een 'stabiele club in de Jupiler League' hoopt te maken. RKC, dat maandagavond tegen Jong Ajax speelt, heeft overigens ook nog schulden bij de gemeente en enkele sponsoren.

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
5
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
5
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
8
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
7

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties