Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

RKC Waalwijk pakt door en weet Vurnon Anita definitief te strikken

Laatste update:

"Het hing al een tijdje in de lucht, maar we zijn blij dat we Vurnon definitief aan onze selectie mogen toevoegen", reageert algemeen directeur Frank van Mosselveld op de komst van Anita naar Waalwijk. "Zijn kwaliteiten staan buiten kijf. Met zijn ervaring en spelinzicht gaat hij van toegevoegde waarde zijn voor ons RKC." Anita kan op 13 september zijn officiële debuut maken voor RKC, dat op die dag tegen Vitesse aan het nieuwe seizoen in de Eredivisie begint.

Voor Anita betekent zijn dienstverband een terugkeer in de Eredivisie na een afwezigheid van een jaar. De middenvelder werd in het seizoen 2018/19 door Leeds United verhuurd aan Willem II en Anita kwam uiteindelijk tot 31 optredens namens de Tilburgers. Hij zat daarna een tijd zonder club en verbond zich in februari van dit jaar aan het Bulgaarse CSKA Sofia. Dit avontuur bleek uiteindelijk echter van korte duur voor de ex-speler van Ajax en Newcastle United.

Anita is de zevende zomeraanwinst van RKC, dat eerder al James Efmorfidis, Thierry Lutonda, Kostas Lamprou, Nicolas Olsak, Ahmed Touba en Aymen Azhil naar Waalwijk haalde. Momenteel traint Gregory van der Wiel mee met de selectie van trainer Fred Grim, al is het niet bekend of de voormalig rechtsback van onder meer Ajax en Paris Saint-Germain een contract krijgt aangeboden.

Verstandige keuze van Vurnon Anita?

Meer nieuws

Pascal Jansen voerde al 'twee prachtige gesprekken', onthult hij aan de NOS
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
9
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
8
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
11
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties