Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Rémy krijgt alsnog zijn toptransfer en tekent voor vier jaar bij Chelsea

Laatste update:

De koploper van de Premier League heeft de transfer bevestigd, kort nadat Rémy alvast poseerde met een shirt van Chelsea. Zaterdagavond werd beweerd dat ook Arsenal nog werk wilde maken van de komst van de aanvaller, maar een dag later bracht de BBC alweer naar buiten dat Arsène Wenger hiervan af had gezien. Chelsea had dus geen last van concurrentie en geeft de 27-jarige Rémy alsnog zijn droomtransfer. Hij heeft voor vier jaar getekend.

De Frans international komt over van QPR, maar speelde vorig seizoen op huurbasis voor Newcastle United, waar hij het uitstekend deed. Liverpool zag in Rémy de mogelijke opvolger voor de naar Barcelona vertrokken Luis Suárez, maar de transfer ketste op het laatste moment af: naar verluidt wegens een mislukte medische keuring. Dat is echter nooit bevestigd.


Loïc Rémy is beter dan Fernando Torres

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22
Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
6
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
110
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
22

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties