Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rob Jansen kijkt op van transfer: 'Totaal krankzinnig wat hier gebeurt, absurd!'

Laatste update:

"Ik moest er nog aan denken, en dat is ook het mooie aan voetbal...", zo begint Michel van Egmond in de podcast. "Ik lees nu dat Mislintat, die bewezen Ajax naar de klote heeft geholpen in drie maanden tijd en naar wie nog een onderzoek loopt, bij Borussia Dortmund gaat tekenen!"

"In dat nieuwtje zag ik ook een quote van een bestuurder van Dortmund die zegt: 'We hopen hem zo snel mogelijk vast te leggen.' Het is bizar. Zo gaat het wel in het voetbal. Je blundert, je wacht eventjes en je kan weer opnieuw beginnen."

"Nou krijg je straks ook nog dat hij door geluk wél een keer een goede aankoop doet die succes heeft, dan heeft plotseling niemand het meer over Ajax. In Duitsland heeft dan niemand het er meer over", aldus Van Egmond.

Jansen vindt het eveneens onbegrijpelijk dat Mislintat aan de slag gaat als directeur voetbalzaken. "Dit is wel heel extreem. Hij komt daar natuurlijk wel vandaan en ze kijken anders naar hem, maar in de internationale voetbalwereld is het totaal krankzinnig wat hier gebeurt."

"Dit is gewoon totaal absurd. Met het bestuur van Dortmund is echt iets mis", besluit Jansen. René van der Gijp sluit zich aan bij zijn tafelgenoten. "Echt bizar."

De voormalig directeur voetbalzaken van Ajax moet de nieuwe technisch directeur van die Borussen worden. Mislintat zal op korte termijn een langdurig contract tekenen bij de Duitsers.

Meer nieuws

Xavi heeft spijt van zijn besluit en blijft langer bij FC Barcelona
6
Kraay jr. treft Ajax-speler op parkeerplaats en krijgt inside info: 'Klopt dat?'
0
Paris Saint-Germain doet wat het moet doen en kan vandaag nog kampioen worden
0
FC Twente hard op weg naar Champions League-voorrondes na overwinning op Almere
12
Live meepraten in de Eredivisie: Ajax - Excelsior
11
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Sheffield United
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties