Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Robben adviseert De Jong: 'Moeilijk, maar daar moet hij niet bij stilstaan'

Laatste update:

De aanvaller van Bayern München liet donderdag in De 538 Ochtendshow met Frank Dane weten dat de 21-jarige De Jong vooral op één aspect goed moet letten: "Het enige wat ik bij dit soort keuzes belangrijk vind als je zo jong bent, is dat je min of meer de garantie hebt dat je echt gaat spelen", aldus de voormalig international van Oranje.

"Dat je een belangrijke speler bent bij een club en dat je niet op de bank belandt." Robben voegde eraan toe dat De Jong vooral zijn eigen keuze moet maken: "En zoals hij op mij overkomt is die jongen slim genoeg. Volgens mij wordt hij ook heel goed begeleid. Het belangrijkste is dat hij lekker blijft voetballen en zich door blijft ontwikkelen."

Als De Jong inderdaad voor negentig miljoen transfereert, wordt hij de duurste Nederlandse voetballer aller tijden: "Dat zijn de bedragen van nu", aldus Robben. "In mijn eigen tijd betaalden ze 36 miljoen voor mij en dat was ook al reusachtig veel. Het is moeilijk, maar je moet er niet bij stilstaan. Het zijn nu eenmaal gekke bedragen die in de voetbalwereld rondgaan. Daar kan die jongen zelf ook niets aan doen."

Meer nieuws

Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
0
Besiktas kent ondanks late goal slechte generale voor finale tegen Trabzonspor
4
Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
8
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
6
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties