Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Robben: 'Ajax is in staat om de volgende ronde te bereiken'

Laatste update:

"Natuurlijk is het speciaal voor mij om tegen een Nederlandse club te spelen. Ik heb op WhatsApp wel wat meer berichten dan normaal gekregen in aanloop naar deze wedstrijd. Er zijn wat speciale gevoelens omdat een Nederlandse club de tegenstander is, maar verder niet echt. Ik bereid me gewoon zoals altijd voor", zei Robben maandag op de persconferentie. Bayern wist in de Bundesliga de laatste twee wedstrijden niet te winnen. "We moeten een reactie laten zien en willen dat morgen doen."

Robben is blij voor het Nederlandse voetbal dat er dit seizoen twee Nederlandse clubs deelnemen aan het miljardenbal. "Er is een positieve ontwikkeling gaande in het Nederlandse voetbal. Ik ben erg blij dat eindelijk twee teams uit Nederland de groepsfase van de Champions League hebben bereikt. Ajax heeft de eerste wedstrijd overtuigend gewonnen en ze zijn in staat om de volgende ronde te bereiken", aldus Robben, die onder de indruk is van de talenten in de selectie van Ajax. "Het blijft afwachten, ze moeten het ook daadwerkelijk gaan laten zien."

De 34-jarige buitenspeler zegt zich fit te voelen en dat heeft volgens Robben mede te maken met het feit dat hij de complete voorbereiding op het nieuwe seizoen heeft kunnen meedoen. Of zijn fitheid ook te maken heeft met het feit dat hij gestopt is als international? "Het belangrijkste is dat je wedstrijden blijft spelen zodat je in het ritme blijft, maar soms moet er een break tussen zitten. Als ik me in de toekomst zo goed blijf voelen, dan blijf ik nog wel een paar jaar voetballen."

UEFA Champions League
Bayern München
1 - 1
Ajax
Wat verwacht jij van Bayern München - Ajax?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
0
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
5
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
8
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties