Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Robben: 'Als hij nog steeds zo goed over mij spreekt, maakt dat me trots'

Laatste update:

"De kriebels om tegen Real te spelen, spelen op", zegt Robben, die Real in 2009 verliet voor de Duitse topclub. "Maar eerlijk gezegd gebeurt dat ook bij Barcelona of andere grote clubs. Ik was twee jaar in Madrid, een geweldige tijd. Maar Real is voor mij niet zoals Bayern. München is mijn tweede thuis geworden! Bayern is voor mij de belangrijkste club in mijn carrière!"

Voormalig president Ramón Calderón beschouwt de verkoop van Robben als een van de grootste fouten van Real. Een groot compliment, aldus Robben. "Als Calderón zegt dat het een van de grootste fouten van Real was, kun je dat ook omdraaien: voor mij was overstappen naar Bayern de beste stap in mijn carrière! Met Bayern heb ik alles bereikt, alles gewonnen wat je kunt winnen."

"Als hij nog steeds zo goed over mij spreekt, maakt dat me trots. Ik had altijd een heel goede relatie met hem. In die tijd was er bij Real een goede sfeer. Hij was een heel goede president, heel dicht bij het team. De transfer was erg moeilijk voor mij. Ik moest weg bij een gigantische club en wist dat ik nooit meer terug zou kunnen gaan. Bayern was toen nog helemaal nog niet zo goed in Europa."

Wie verwacht jij dat er verder gaat in de Champions League?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
10
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties