Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Robben beantwoordt vragen over zijn toekomst na nederlaag Groningen

Laatste update:

"Je bent groeiende, je wordt fitter: op deze manier wil je nog wel twee maanden door", reageert Robben op de vraag hoe hij over zijn toekomst denkt. "Dan is het ineens klaar terwijl je steeds nog denkt: Ga ik door? Stop ik ermee? Dat moet je voor zo'n wedstrijd natuurlijk wel opzij zetten. Ik wilde vooral veel plezier maken." Robben beseft dat hij zich eigenlijk 'gelijk voor een heel jaar' committeert, als hij besluit door te gaan. Hij wil er dan ook rustig over nadenken. "Ik heb gezegd dat ik na het seizoen de balans op ga maken en dan gaan we kijken naar de toekomst."

"Dat is wel heel moeilijk, want de laatste weken spelen daarin toch mee", geeft de aanvaller toe. Hij speelde vijf wedstrijden in de afgelopen zes weken, waarvan twee als basisspeler. "Nu voetbal je weer. Als je de garantie hebt dat je fit blijft, vind ik het wel lekker om door te voetballen. Maar je moet ook kijken wat realistisch is. Die beslissing moet je nemen, want wat je de zomer doet, hangt daar ook mee samen. Als je doorgaat, moet je een plan maken. Als je stopt hoef je geen plan te maken. We gaan er nu gewoon rustig over nadenken."

Trainer Danny Buijs besloot Robben de hele wedstrijd te laten staan. "Je weet dat hij één moment nodig heeft", verklaart hij die keuze. "Dit was fantastisch voor hem. We hebben vaak de kritiek gehoord dat het lachwekkend was en dat hij moest stoppen. Maar we hebben het wel over Robben, die bij Bayern München, Chelsea en Real Madrid heeft gespeeld. Als zo iemand dan bij FC Groningen wil spelen, waar je weet dat de kwaliteit wat minder is... Als hij dan klap op klap krijgt, is het mooi dat hij dit nog mee heeft mogen maken."

-
Denk je dat Arjen Robben doorgaat als voetballer?

Meer nieuws

Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
1
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
16
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
10
Nederlandse profclub overweegt over te stappen naar ander logo
5
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
31
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties