Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Robben: 'Dat stemt je niet vrolijk, je zult Bayern als stap terug zien'

Laatste update:

Robben schrijft voor de site The Players' Tribune naar zijn zestienjarige zelf en in zijn verhaal haalt hij heel veel herinneringen op, zoals die keer toen hij voor het eerst bij de selectie van Groningen werd gehaald. "Ik denk veel aan dit moment de laatste tijd. Het moment waarop alles begon. Je bent 33 en hebt nog maar een contract voor een jaar. Dus wie weet er daarna wat er gebeurt."

Robben waarschuwt zijn jongere zelf voor Real Madrid, waar hij 65 officiële duels speelde. "In Engeland leven en ademen ze voetbal, maar in Spanje is het anders. Daar is voetbal het leven. Maar je leert daar ook dat voetbal een business is. Dat zal je niet vrolijk stemmen. Je zult Bayern München als een stap terug zien. Natuurlijk, ze hebben de landstitels en de bekers, maar voor jou draait het om het winnen van de Champions League en daarvoor is Bayern geen favoriet geweest."

"Maar geloof me, je kon het niet meer mis hebben", vervolgt de aanvoerder van het Nederlands elftal zijn verhaal tegen zijn jongere zelf. "Bayern zal de beste beslissing zijn die je ooit zult nemen. Je maakt deel uit van iets 'meer'. De acht jaren bij Bayern zullen de meest trotse zijn van je loopbaan."

Denk jij dat Arjen Robben volgend seizoen nog steeds voor Bayern München speelt?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties