Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Robben: 'De situatie is niet ideaal, maar ik moet het nemen zoals het is'

Laatste update:

"Natuurlijk had ik deze wedstrijd liever drie of vier weken later gespeeld, maar ik bepaal de agenda niet. Het is zoals het is, ik moet het ermee doen", citeert het Algemeen Dagblad de aanvoerder van Oranje. "Mentaal moet je er in je hoofd klaar voor zijn en daar heb ik nooit zo'n probleem mee. Ik ga alles geven wat ik in me heb. Of ik negentig minuten kan spelen? Alles kan, we zullen zien. Zo sta ik er ook in."

"Ik geef alles, alles wat ik heb. Maar hoeveel dat precies is, weet ik nu ook niet. De situatie is niet ideaal, maar ik moet het nemen zoals het is. Vorm en ritme zijn ook van die relatieve begrippen. Het gaat er vooral om dat je er mentaal klaar voor bent." De buitenspeler weet dat tegen Frankrijk winst noodzakelijk is om groepswinst in zicht te houden. Veel Oranje-fans vrezen de kracht van les Bleus, maar Robben is optimistisch.

"We kunnen het nu wel gaan hebben over hoe sterk Frankrijk is, maar daar zie ik het nut niet van in", aldus de ex-aanvaller van onder meer FC Groningen en PSV tegenover Voetbal International. "Overtuiging is het kernwoord: jezelf laten zien, jezelf niet kleiner maken dan je bent en vol geloof in een goede afloop naar Parijs. Anders kunnen we beter thuisblijven."

-
Oranje plaatst zich voor het WK in Rusland

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties