Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Robben diende Van Marwijk van repliek na defensieve aanwijzingen'

Laatste update:

Volgens het Algemeen Dagblad en de Volkskrant zou Robben een aantal keer 'houd je bek' naar Van Marwijk hebben geschreeuwd. Gregory van der Wiel had zijn handen vol aan Cristiano Ronaldo, die tweemaal scoorde. "We moeten allemaal maar eens goed in de spiegel kijken", zei de aanvaller, die de assist op Rafael van der Vaart gaf, na het laatste fluitsignaal. "Iedereen heeft gefaald bij ons. Er zijn wel wat dingen gebeurd in de spelersgroep, maar die moeten we intern houden."

"Dit is een grote deceptie", moest Van der Wiel toegeven. "Er was geen houden aan in de counter, terwijl er in het begin niks aan de hand was", oordeelde de verdediger, die moeite had met zijn tegenstander. "Ronaldo verdedigde zelf niet mee en dan kom ik ook niet in mijn spel. Ik heb het gevoel dat ik niet op mijn kwaliteiten ben gebruikt. Ik stond vaak vrij, maar dan kreeg ik de bal niet."

Onszelf weer oprapen
"Verliezen hoort bij de sport", vertelde Nigel de Jong tegen het Algemeen Dagblad. "Ik zou het echt niet weten hoe het kan dat we dit EK zo slecht gespeeld hebben. Als WK-finalist kan dit natuurlijk niet gebeuren. Maar het gebeurt toch. Verder wil ik er niet te veel over zeggen. Ik ben vooral teleurgesteld nu." Hoe de toekomst van Oranje na het debacle van Charkov eruit ziet, weet De Jong niet. "Ik heb nu geen idee. We zullen het gaan zien. We moeten onszelf weer oprapen."

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
8
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
10
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties