Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Robben gaat vertrokken Kroos missen: 'Fantastische voetballer'

Laatste update:

"Het gaat heel goed met me. Ik heb een ontspannen vakantie gehad en ben mentaal weer fris genoeg om te kunnen beginnen met de trainingen", zegt de vleugelaanvaller tevreden. Het valt hem niet zwaar om na een lang en slopend seizoen, gevolgd door slechts twintig dagen vakantie, opnieuw te beginnen bij Bayern München. "Het zijn niet meteen de mooiste weken die nu aanbreken, maar het seizoen begint bijna en ik wil snel weer in het ritme komen. Ik heb weer veel zin in voetballen en zie uit naar het nieuwe seizoen."

Robben zegt dat hij het WK nog niet helemaal heeft losgelaten en dat hij heel graag met Nederland de finale tegen Duitsland had gespeeld. Dat hij persoonlijk een goed toernooi speelde in Brazilië, verzacht de pijn gelukkig wel wat. "Ik heb veel complimenten gekregen voor mijn spel, dat is leuk om te horen. En ik heb ook genoten van de weken in Brazilië. Als tweede aanvoerder had ik een andere rol, waar ik veel plezier aan heb beleefd. Het was leuk samenwerken met de andere jongens en de bondscoach."

Robben ziet in de voorbereiding een paar teamgenoten van de afgelopen seizoenen niet meer terug. Real Madrid kocht Toni Kroos, Mario Mandzukic mocht naar Atlético Madrid vertrekken en Daniel Van Buyten ging transfervrij weg uit München. Daartegenover stond wel de komst van Robert Lewandowski, Juan Bernat en Sebastian Rode. "Je kunt nu nog niet zeggen of we er nu sterker of zwakker op zijn geworden", zegt Robben. "Ik vind het wel heel jammer dat Kroos weggegaan is. Dat is een fantastische voetballer."

"Mandzukic heeft veel belangrijke doelpunten voor ons gemaakt, maar bij elkaar hebben we nog steeds geweldig veel kwaliteit in de groep. Ik geniet van iedere minuut die ik op het veld sta bij Bayern München. Dat José Manuel Reina erbij is gekomen is ook super. Hij draait al jaren mee bij Spanje en is een goede kerel. Met Manuel Neuer, Tom Starke en Reina hebben we de beschikking over drie topkeepers."

Is Bayern München titelkandidaat nummer één voor jou?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
Derksen wordt niet enthousiast van Van Bommel als trainer van Feyenoord
1
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
60
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties