Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Robben geschrokken na waardeloze hervatting: 'Dit is toch wel een shock'

Laatste update:

Bas Dost scoorde twee keer voor die Wölfe en dat deed ook Kevin De Bruyne, zodat de regerend kampioen een pijnlijke nederlaag te verwerken kreeg. Aanvaller Arjen Robben was geschrokken van het resultaat. "Verliezen kan altijd", tekent het ANP op uit de mond van de Oranje-international. "Maar 4-1, dat is toch wel een kleine shock." Trainer Josep Guardiola was minder onder de indruk van het verlies.

Meer: Arjen Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City

"Als je alles achter elkaar blijft winnen, denken de fans dat het weer makkelijk gaat lukken. Maar we hebben verdiend verloren", erkende de Spaanse oefenmeester. Aanvallende middenvelder Mario Götze gaf aan dat Bayern niet het gebruikelijke niveau had gehaald. "In de verdediging hebben we het zeker niet goed gedaan. Tegen spelers als De Bruyne moeten we wel scherper zijn."

Jérôme Boateng gaf toe dat der Rekordmeister zich had laten aftroeven door Wolfsburg. "We waren niet agressief en gaven de bal veel te makkelijk weg. Het is simpel: we speelden erg slecht. Maar misschien is het goed dat dit vandaag gebeurde, want dit is een wake-up call. Nog zo'n optreden kunnen we ons niet veroorloven", weet de verdediger van het Duits elftal.

-
Zie je VfL Wolfsburg als een serieuze concurrent van Bayern München?

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
1
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
7
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
10
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties