Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Robben: 'Het moet nu ook een keer een heel jaar lang kunnen lukken'

Laatste update:

Tijdens de eerste maanden van het vorige seizoen moest de Oranje-international regelmatig toekijken en ook toen hij weer hersteld was deed trainer Jupp Heynckes in eerste instantie niet altijd een beroep op Robben. De linkspoot reageert met een glimlach op de vraag of hij tijdens de openingsfase van de komende jaargang ook al van waarde zal zijn voor Bayern.

Meer: Arjen Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City

"Tja, wat kan ik daarop zeggen? Ik probeer het nog een keer, hoewel ik overwogen heb om pas ik oktober terug te keren van vakantie", grapt Robben op de officiële website van zijn werkgever. "Maar nee, ik ben geheel ontspannen en optimistisch. Het moet nu ook een keer een heel jaar lang kunnen lukken", besluit de buitenspeler.

Denk je dat Arjen Robben het hele seizoen fit zal blijven?

Meer nieuws

Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
5
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
9
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
23
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties