Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Robben is een toneelspeler, hij vliegt al door de lucht voor je hem raakt'

Laatste update:

In de 24ste en 29ste minuut kreeg Molinaro geel voorgehouden voor overtredingen op de snelle vleugelaanvaller; Stuttgart moest daardoor al snel met tien man verder en verloor het duel met Bayern uiteindelijk met 2-1. "Robben was aan het acteren, deed het allemaal heel theatraal", zegt Molinaro chagrijnig tegen het Duitse BILD.

Ook ploeggenoot Martin Harnik geeft de Oranje-international ervan langs. "Robben is iemand die heel makkelijk naar de grond gaat, hij vliegt al door de lucht voordat je hem überhaupt hebt geraakt." Zelfs Matthias Sammer, bondsdirecteur bij de DFB, laat dinsdag weten dat Robben zich schuldig maakt aan toneelspel. "Het is overduidelijk dat Robben gewoon zulke situaties afwacht en er dan het meeste uithaalt."

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
0
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
0
Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
14
Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
12
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties