Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Robben is realistisch: 'Oranje behoort niet tot de wereldtop'

Laatste update:

Robben gaat er alles aan doen om daar een stokje voor te steken, zo liet hij woensdagmiddag weten tijdens een persconferentie. Hij is daar zelfs nu al mee bezig door de wedstrijd alvast te 'imagineren', zoals ex-bondscoach Louis van Gaal dat noemde. "Jezelf bepaalde wedstrijdsituaties alvast inbeelden. Dat heb ik ook gedaan", zei de nieuwe aanvoerder van Oranje.

In zijn hoofd liep de ontmoeting goed af, maar zo eenvoudig zal het niet gaan. Robben beseft dat het Nederlands elftal alles op alles moet zetten om kwalificatie voor het eindtoernooi in eigen hand te houden. "Als je nu, voor zo'n wedstrijd nog niet scherp bent, ben je niet met je vak bezig. Dan hebben we een probleem", waarschuwde hij zijn teamgenoten. "Dan moet je bij jezelf te rade gaan."

Nederland moet het namelijk voor een belangrijk deel hebben van een goede wedstrijdinstelling. In kwalitatief opzicht is er de laatste jaren veel veranderd. "We zijn nog steeds goed, maar behoren niet tot de wereldtop", was de sterspeler van Bayern München helder. "Dat laat nog maar eens zien hoe knap het was dat we derde werden op het WK in Brazilië."

-
Wie is volgens jou de sterkere tegenstander deze week?

Meer nieuws

Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
2
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
80
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
10
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
15
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties